Ξεκίνησε το έργο της αποκατάστασης του οδοστρώματος στο Σφεντούρι. Ο κ. Δημήτρης Μούρτζης για τον προγραμματισμό των εργασιών.

Ξεκίνησε το έργο της αποκατάστασης του οδοστρώματος στην περιοχή του Σφεντουρίου, που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες τον Οκτώβριο του 2010. Οι εργασίες αποτελούν μέρος του συνολικού έργου, που περιλαμβάνει αντιπλημμυρικά έργα και αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στο Ανιτσαίο και η εκτέλεσή του είχε σταματήσει λόγω της διακοπής της χρηματοδότησης, εξαιτίας των κακών οικονομικών συνθηκών της περιόδου. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης στο Aegina Portal, αν ο καιρός διευκολύνει τις εργασίες, τότε αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί τις επόμενες 3-4 ημέρες.

Αναφορικά με την εξέλιξη των έργων στην περιοχή του Ανιτσαίου, είπε ότι υπολείπεται ένα κομμάτι των αντιπλημμυρικών, ενώ θα αποκατασταθεί τμηματικά το οδόστρωμα που χαρακτηρίζεται επικίνδυνο σε ορισμένα σημεία του. Ο κύριος Μούρτζης έκανε αναφορά σε μελέτη ύψους 600.000 ευρώ της Περιφέρειας Αττικής, η οποία αφορά στην αποκατάσταση και στη βελτίωση οδικών αξόνων του νησιού και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η μελέτη θα ολοκληρωθεί σύντομα. Συμπλήρωσε ότι θα ξεκινήσουν τα έργα της μελέτης των 250.000 της Περιφέρειας, επίσης για την αποκατάσταση κατεστραμμένων δρόμων του νησιού, έργο που είχε ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά για τους ίδιους οικονομικούς λόγους σταμάτησε.

Τέλος σε σχετική ερώτηση για σημεία του οδοστρώματος που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, στην περιοχή της Καβουρόπετρας, αλλά και κοντά στους "Αγίους Αποστόλους",  είπε ότι έχουν προχωρήσει πολλές διαδικασίες. Αναφορικά με το έργο στο Σφεντούρι, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κύριος Τάσος Αμάφης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη των εργασιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png