Λαμπερά χαμόγελα και ευχές στην κοπή πίτας του Nama.


Μία ξεχωριστή, φιλική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο cafe Εν Αιγίνη Upstairs στο κέντρο της Αίγινας με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Nama Health Club. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα μέλη του γυμναστηρίου Nama άφησαν για λίγο τις αίθουσες του club ώστε να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους στους φιλόξενους χώρους του Εν Αιγίνη Upstairs.

Ατελείωτη κουβέντα επί παντός επιστητού, λαμπερά χαμόγελα και χαλαρή μουσική σε μία αισιόδοξη και με θετική ενέργεια ατμόσφαιρα, όπως άλλωστε και οι ευχές για την καινούργια χρονιά που ξεκίνησε! Η ιδιοκτήτρια του Nama Health Club κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη και οι συνεργάτες της, είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι και ευδιάθετοι, καθώς μία ακόμη χρονιά έκλεισε επιτυχημένα και μία καινούργια έρχεται γεμάτες προκλήσεις. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το γυμναστήριο Nama και τα μέλη του, πολύ συχνά συμμετέχουν στα πολιτιστικά δρώμενα της Αίγινας, με πολλές εκδηλώσεις που πάντα αφήνουν θετικές εντυπώσεις.

Η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη λίγο πριν κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχήθηκε σε όλους του φίλους του Nama, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, μια χρονιά γεμάτη υγεία για όλο τον κόσμο. Λίγο αργότερα οι συνεργάτες του γυμναστηρίου έδωσαν οι ίδιοι στους καλεσμένους το κομμάτι της πίτας, ενώ οι παρέες που είχαν δημιουργηθεί έδειχναν να απολαμβάνουν τη χαλαρή ατμόσφαιρα. Και του χρόνου!