Το εργαστήρι του Άι Βασίλη για παιδιά στο Φάρο.

Υπόσχεται στιγμές χαράς και χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους. Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αίγινας, δημιούργησαν μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή, μέσα σε μία ζεστή, πολύχρωμη και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Είναι το "Εργαστήρι του Άι Βασίλη", όπου όλα μπορούν να συμβούν από στιγμή σε στιγμή! Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, παραμύθια, κουκλοθέατρο, προβολή ταινιών, παρουσίαση βιβλίων και βέβαια ζωντανή μουσική με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αναμνηστική φωτογραφία με το έλκηθρο του Άι Βασίλη. Καθημερινά θα γίνονται κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Ο εξωτερικός χώρος του εστιατορίου "Ο Μάνιτας στο κύμα" στην περιοχή του Φάρου, έχει διαμορφωθεί σε ένα χριστουγεννιάτικο χώρο με πολλά παιχνίδια, βρεφική και εφηβική γωνιά παιχνιδιών.  Η είσοδος είναι δωρεάν. Τη διοργάνωση έκανε ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Συλλόγου και του 2ου Νηπιαγωγείου Αίγινας, με την υποστήριξη του Δήμου Αίγινας και της ΚΕΔΑ. Λειτουργεί από σήμερα 22 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου, καθημερινά 12:00 - 19:00 στο εστιατόριο "Ο Μάνιτας στο κύμα" στην περιοχή του Φάρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png