Με κάλαντα και ευχές η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο δημαρχείο της Αίγινας.

Η καθιερωμένη εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχιακό κτίριο, παρουσία του δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούτρζη, μελών της διοίκησης και της δημοτική αρχής, των προέδρων και των μελών των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του νησιού και βέβαια δημοτικών υπαλλήλων. Νωρίτερα στην Μητρόπολη της Αίγινας, μετά τον όρθρο και τη θεία λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, είχε τελεσθεί η δοξολογία για τη νέα χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο δημαρχείο, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος έψαλαν τα κάλαντα, ενώ ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, κάνοντας παράλληλα αναφορά στο κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο της περιόδου, ενώ ανακοίνωσε τη λειτουργία ενός επισιτιστικού, όπως το χαρακτήρισε, προγράμματος, το οποίο θα ξεκινήσει μετά και την παραχώρηση μίας εξοπλισμένης αίθουσας στο Λεούσειο Ίδρυμα από το Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png