Εκδήλωση βράβευσης από το Ποδοσφαιρικό Σωματείο Μυρμιδών.


Μία ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην αίθουσα του εστιατορίου "Μάνιτας" στην Κυψέλη από τη διοίκηση του Σωματείου Μυρμιδών. Η εκδήλωση αφορούσε τη βράβευση των προσωπικοτήτων που με την παρουσία τους και τις δράσεις του ωφέλησαν και προσέφεραν στα αθλητικά πράγματα του νησιού μας. Η επιτυχία της εκδήλωσης φάνηκε από τις πρώτες κιόλας στιγμές της, καθώς ο χώρος της αίθουσας γέμισε γρήγορα από φίλους του Σωματείου, αλλά και φίλους του αθλητισμού. Η ατμόσφαιρα ζεστή και χαρούμενη όπως άλλωστε αρμόζει σε μία τέτοια βραδιά, ενώ το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Μυρμιδών αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης.


Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του κυρίου Σωτήρη Κρεούζη, ιδρυτή και προπονητή του Αθλητικού Σωματείου Μυρμιδών και της προέδρου του κυρίας Γιούλη Ανταλή και συνεχίστηκε με τη διαδικασία της βράβευσης. Η πρόεδρος του Σωματείου Μυρμιδών κυρία Γιούλη Ανταλή βράβευσε τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριο Γεώργιο Τσατήρη για την προσφορά του, ενώ ακολούθησε η βράβευση του προέδρου του Σαρωνικού κυρίου Γιώργου Μαμακόπουλου από τον αντιδήμαρχο Αίγινας κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας που με την παρουσία του, τις διοργανώσεις που ανέλαβε την χρονιά που πέρασε και τις μεγάλες επιτυχίες που έφερε στο νησί. Τον ΝΟΑ εκπροσώπησε ο κύριος Κυριάκος Γκαρής που παρέλαβε και την τιμητική πλακέτα.

Η επόμενη τιμητική βράβευση ήταν μία αληθινή έκπληξη γιατί αφορούσε μία προσωπικότητα που δεν προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά από τον χώρο της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό κύριο Γεώργιο Μπήτρο, που με την προσφορά του στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού, τις λαογραφικές του έρευνες και τον τρόπο λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης, αποτελεί ένα πρότυπο ανθρώπου που σιωπηλά και με σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να αναδείξει και να παρουσιάσει σπάνια θέματα, αλλά και να κινητοποιεί ευεργετικά προς αυτή την κατεύθυνση, τους μαθητές της εκπαιδευτικής κοινότητας της Αίγινας.



Ο πατέρας Ιωαννικίος Γιαννόπουλος, που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί στην εκδήλωση ήταν το επόμενο τιμώμενο πρόσωπο. Τέλος βραβεύθηκε ο κύριος Ανταλής Μιχαήλ μέλος του Σωματείου Μυρμιδών και ο αθλητής Στράτης Ιατρού που προέρχεται από την ακαδημία του Μυρμιδών - Σαρωνικού και πλέον τον έχει αγκαλιάσει η οικογένεια της AEK.


Μετά και τη διαδικασία της βράβευσης το Αθλητικό Σωματείο Μυρμιδών έκοψε την πίτα του και αρκετοί από τους παρευρισκόμενους κέρδισαν δώρα στην κλήρωση που ακολούθησε.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το Σωματείο Μυρμιδών και σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου, συνεργάζεται με αυτό του Σαρωνικού σε επίπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου θέτοντας ως βασικό σκοπό την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του νησιού στα επίσημα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και την παραγωγή ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου για την Αίγινα. Πιο συγκεκριμένα για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος έχουν τεθεί τα ακόλουθα επίπεδα λειτουργίας:

1ο επίπεδο: Ένας κατά το δυνατόν ευρύτερος αριθμός παιδιών που να έρχεται σε επαφή με το ποδόσφαιρο. Αρχικά για να το γνωρίσουν ως παιχνίδι και άθλημα.

2ο επίπεδο: Όποια παιδιά ενδιαφέρονται αλλά και όποια επιδεικνύουν μια ιδιαίτερη κλίση να εκπαιδεύονται στο ποδόσφαιρο και να τους δίνεται η δυνατότητα των πρώτων αγωνιστικών εμπειριών.

3ο επίπεδο: να εντοπίζονται τα ταλαντούχα παιδιά που ζουν στο νησί από 10 - 15 ετών και να τους προσφέρεται η δυνατότητα να παίξουν αγωνιστικό ποδόσφαιρο (καθοδηγούμενα από ειδικευμένους κατάλληλους προπονητές).

Τέλος αξίσει να αναφερθεί ότι στόχος της κοινής προσπάθειας των δύο σωματείων της Αίγινας είναι η ένταξη στην κοινή προσπάθεια και των άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται στο νησί μας με το ποδόσφαιρο. Η πρόσκληση για μία οργανωμένη κοινή προσπάθεια όλων των φορέων του νησιού, τουλάχιστον σε επίπεδο αγωνιστικού ποδοσφαίρου η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει βρει ανταπόκριση είναι και παραμένει διαρκώς ανοιχτή.


Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png