Το γυμναστήριο Κούρος κόβει την πίτα του.


Μέσα στη ζεστή και κεφάτη ατμόσφαιρα του cafe - bar "Αυλή", έγινε εχθές το βράδυ η καθιερωμένη συγκέντρωση των μελών του γυμναστηρίου "Κούρος" για το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα τα τραπέζια του cafe - bar "Αυλή" είχαν γεμίσει από φίλους και γνωστούς του Κούρος body and sports club, που με αυτό τον τρόπο βρήκαν την ευκαιρία να ζήσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και να αφεθούν στην ηρεμία της μουσικής και της καλής παρέας.

Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου κυρία Φωτεινή Μπήτρου, γυμνάστρια, μίλησε με όλους, φωτογραφίθηκε με όλους και όταν έφτασε η στιγμή έκοψε όχι μία, αλλά δύο πρωτοχρονιάτικες πίτες, καθώς μαζί με αυτή του γυμναστηρίου κόπηκε και εκείνη του Ο.Α.Κ. Αίγινας, που έχει εμπνευστεί και δημιουργήσει η ίδια. Προφανώς και λόγω των συνθηκών τα μέλη του γυμναστηρίου ξέχασαν για λίγο προγράμματα διατροφής και θερμίδες και "τίμησαν" τόσο τις πίτες όσο και τον μπουφέ με τα κεράσματα που υπήρχε εκεί!

Η κυρία Φωτεινή Μπήτρου επιχειρηματίας, αλλά και γυμνάστρια η ίδια, έχει δημιουργήσει ένα όνομα εμπιστοσύνης καθώς προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες της για δεκαετίες.  Το Κούρος body and sports club, το οποίο μάλιστα ανακαινίστηκε πρόσφατα, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους του νησιού που θέλουν να διατηρήσουν την καλή τους υγεία και φόρμα. Τέλος ο Ο.Α.Κ. Αίγινας αποτελεί εκτός από πόλο έλξης για τους νέους αθλητές και μία κοινωνική προσφορά, καθώς έχει αφιλοκερδή χαρακτήρα και έχει προσφέρει στο νησί αρκετές διακρίσεις. Και του χρόνου!



Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png