Με συγκεντρώσεις και πορεία διαμαρτυρίας συμμετέχει η Αίγινα στην Πανελλαδική απεργία κατά του ασφαλιστικού.

Με δύο συγκεντρώσεις στο χώρο της Παλαιάς Προβλήτας στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας, η πρώτη από το ΠΑΜΕ στις 10:30 και η δεύτερη από το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αίγινας και το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νησιών Αργοσαρωνικού στις 11:30, αλλά και μία πορεία διαμαρτυρίας λίγο μετά τις 11 το πρωί στην παραλία της Αίγινας από τους αγρότες, του αλιείς και τους κτηνοτρόφους του νησιού συμμετέχει η Αίγινα στην Πανελλαδική απεργία κατά του ασφαλιστικού.

Στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας σήμερα δεν πραγματοποιούνται προγραμματισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στις κινητοποιήσεις με 48ωρη απεργία που θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια σήμερα και αύριο. Όσοι δεν μπορούν να αναβάλουν το ταξίδι τους προς τον Πειραιά, επιλέγουν αναγκαστικά τη λύση των θαλάσσιων ταξί.

Στο Δήμο της Αίγινας, εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία, αλλά οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν, ενώ μεγάλη είναι η συμμετοχή στην απεργία των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας. Τέλος, πολλές είναι οι επιχειρήσεις στο εμπορικό κέντρο της Αίγινας που σήμερα "κατέβασαν ρολά" και δεν λειτουργούν, συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσειςκατά του ασφαλιστικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png