Έκκληση για λάδι από το σύλλογο Αίγινα Εθελοντής. Τα αποθέματα δεν επαρκούν για τις ανάγκες του Μαρτίου.

Για μία ακόμη φορά ο Σύλλογος Αίγινα Εθελοντής χρειάζεται την άμεση υποστήριξη των κατοίκων του νησιού. Δυστυχώς τα αποθέματα που διαθέτει ο σύλλογος σε λάδι για να καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών που στηρίζει κάθε μήνα δεν επαρκούν. Ο μήνας Μάρτιος "δεν βγαίνει", και πολλές οικογένειες της Αίγινας που υποστηρίζει ο σύλλογος, θα μείνουν χωρίς αυτό το βασικό αγαθό. Σήμερα λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο της Αίγινας για την προσφορά του σε ελαιόλαδο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Από τον Νοέμβριο 2015 που δημοσιοποιήσαμε την πρώτη έκκληση,καλύψαμε τις ανάγκες όλων αυτών των μηνών. Όπως όμως όλα τα καλά τελειώνουν κάποτε, έτσι και το λάδι αυτή τη περίοδο δεν θα φτάσει για να προμηθεύσουμε όλες τις οικογένειες στην διανομή του Μαρτίου. Γι αυτό απευθυνόμαστε και πάλι στους φίλους και στους ανθρώπους που πιστεύουν το έργο μας,να μας βοηθήσουν στη δύσκολη αυτή περίοδο. Οι 160 οικογένειες της Αίγινας περιμένουν τη στήριξή σας".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png