Ο ερευνητής κ. Πέτρος Ζωγράφος, για τη συμμετοχή του στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στην Αίγινα.

"Χαίρομαι πάρα πολύ, που ήρθα στο ωραίο νησί την Αίγινα και χάρηκα ιδιαιτέρως για τον δήμαρχο του νησιού που μας συμπαραστάθηκε, και διέθεσε και τους χώρους αυτούς. Τώρα θα γίνω μόνιμος επισκέπτης της ωραίας Αίγινας", δήλωσε στο Aegina Portal λίγο μετά την ολοκλήρωσή της εισήγησής του στο Λαογραφικό Μουσείο, στο πλαίσιο του προγράμματος του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών", που πραγματοποιήθηκε 17-20 Μαρτίου στην Αίγινα. Ο κύριος Ζωγράφος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο, ανέπτυξε τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής με την οποία είναι δυνατή η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος χρησιμοποιώντας μικρές ποσότητες νερού, και απάντησε στις ερωτήσεις των επιστημόνων που παρακολούθησαν την εισήγησή του.

"Εύχομαι αυτή η μέθοδος, αυτή η συσκευή, να μπορέσει να καθιερωθεί στη χώρα μας, γιατί πιστεύω ότι μετά από αυτό η χώρα, μπορεί να γίνει ηγέτιδα δύναμη της πράσινης ενέργειας", συμπλήρωσε ο κύριος Πέτρος Ζωγράφος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png