Το Αθλητικό Κέντρο Αιακός κόβει την πίτα του.


Με την παρουσία μίας σημαντικής ποδοσφαιρικής προσωπικότητας των ελληνικών γηπέδων, του Κριστόφ Βαζέχα, το Αθλητικό Κέντρο Αιακός, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του χθες το απόγευμα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Αιακός και οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να μιλήσουν με έναν από τους μεγαλύτερους γκολτζήδες που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα, τον τεχνικό διευθυντή των Arsenal Soccer School στην Ελλάδα Κριστόφ Βαζέχα.

Γονείς και παιδιά φωτογραφήθηκαν μαζί του, αντάλλαξαν απόψεις και όπως φαίνεται η συνεργασία του Αθλητικού Κέντρου Αιακός με τους κανονιέρηδες δημιουργεί ευχάριστες εκπλήξεις για όλους. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κέντρου έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μεγάλα τουρνουά και να πάρουν μέρος σε αποστολές που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Η οργάνωση και η φιλοσοφία των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Arsenal Soccer School έχουν δώσει έναν ξεχωριστό αέρα στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Αιακού που πλαισιώνονται από έμπειρους προπονητές και προσωπικό.


Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε μέσα σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας για την καινούργια χρονιά και με τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν πάνω στον καταξιωμένο διεθνή ποδοσφαιριστή. Ο Κριστόφ Βαζέχα δήλωσε ευχαριστημένος που μπορεί να είναι πάλι στην Αίγινα και να δει από κοντά την πρόοδο των μαθητών των ποδοσφαιρικών ακαδημιών και συμπλήρωσε ότι η Arsenal Soccer School είναι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Αιακός. Τέλος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς τους γονείς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ιδιοκτήτης του Αθλητικού Κέντρου Αιακός κύριος Γιάννης Αβραμίδης ευχαρίστησε του γονείς για τη στήριξη τους και υπογράμμισε ότι το τεχνικό επιτελείο του Αιακός θα κάνει πάντα το καλύτερο ώστε να δώσει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί στα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Παρόν και ο κύριος Σάκης Χατζόπουλος που εξέφρασε την χαρά του για το ότι βρίσκεται και πάλι στον Αιακό. Όλες οι δηλώσεις στο video που συνοδεύει το άρθρο.

Ακολούθησαν βραβεύσεις και κληρώσεις με τους τυχερούς να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τον Κριστόφ Βαζέχα. Και του χρόνου!




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png