Αίγινα in love!


Όμορφες εικόνες κατέγραψε σήμερα η κάμερα του Aegina Portal στους δρόμους της Αίγινας, με τους ερωτευμένους κάθε ηλικίας και φύλλου να κοιτούν βιτρίνες, να ψωνίζουν και να βγαίνουν από τα καταστήματα με πολύχρωμα μπαλόνια και ανθοδέσμες ή σοκολατάκια και γλυκά σε σχήμα καρδιάς. Άλλοι πάλι αποφάσισαν ότι σήμερα είναι η μέρα για ένα πιο ακριβό δώρο ή ίσως και για μια πρόταση και επισκέφθηκαν κάποιο από τα κοσμηματοπωλεία του νησιού. Ανεξάρτητα πάντως από την αξία του δώρου οι κάτοικοι της Αίγινας φαίνεται ότι τιμούν και με το παραπάνω την ημέρα των ερωτευμένων. Έτσι κι αλλιώς το όμορφο νησί της Αίγινας ήταν και παραμένει το απόλητο σκηνικό για μεγάλους και δυνατούς έρωτες που καταγράφηκαν σε μνήμες, ποιήματα και τραγούδια. Οι Αιγινήτες είχαν πάντα ζεστά έως... καυτά συναισθήματα και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία!


Βρεθήκαμε στο Fiori Di Casa όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας προσπαθούσαν να συνθέσουν την πιο όμορφη ανθοδέσμη και να την συνδυάσουν με πολύχρωμα μπαλόνια και λούτρινα αρκουδάκια με τρυφερές φατσούλες και μηνύματα, ενώ στο κοσμηματοπωλείο Ενδηίδα στην παραλία η κυρία Κουκούλη φρόντιζε ώστε η επιλογή των κοσμημάτων να είναι η πιο προσεγμένη. Η ίδια εικόνα και στα καταστήματα με γλυκά και είδη δώρων και όπως μας είπε καταστηματάρχης στο κέντρο της Αίγινας οι αγορές θα συνεχιστούν μέχρι και αργά το απόγευμα.

Αν και το πως θα περάσουν οι ερωτευμένοι του νησιού το σημερινό βράδυ είναι προσωπική επιλογή, πολλά από τα νυχτερινά καταστήματα της Αίγινας έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους τις ιδιαίτερες ανάγκες της σημερινής ημέρας, οπότε και η Σαββατιάτικη έξοδος φαίνεται ότι δεν θα είναι καθόλου βαρετή!