Διήμερο πασχαλινό παζάρι από το Σύλλογο Αίγινα Εθελοντής.

Ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή, το πασχαλινό παζάρι του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής", που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του, στην περιοχή "Λαζάρου Πλάκες", απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων Κοκόλης. Το παζάρι που ξεκινά στις 11 το πρωί και διαρκεί έως τις 8 το βράδυ, γίνεται με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, που βοηθά κάθε μήνα 160 οικογένειες του νησιού  οι οποίες έχουν ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το παζάρι γίνεται ώστε ο σύλλογος να καταφέρει να συγκεντρώσει τα απαραίτητα και να ανταπεξέλθει με τη σειρά του στις οικογένειες που στηρίζει, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να έχουν ένα γιορτινό, πασχαλινό τραπέζι με όλα τα αναγκαία τρόφιμα.

"Ακόμη και ένα ευρώ δεν θα πάει χαμένο", λένε οι άνθρωποι του συλλόγου, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες των οικογενειών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Πασχαλινά δώρα και στολίδια, βιβλία, ρούχα και υποδήματα, χειροτεχνήματα και πολλά ακόμη, αποτελούν τα αντικείμενα που παρουσιάζει ο σύλλογος στην αυλή του κτιρίου που στεγάζεται. Παράλληλα, "τρέχει" μία λαχειοφόρος αγορά, με την οποία όσοι δεν βρίσκουν κάτι που τους αρέσει στο παζάρι και επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να αγοράσουν ένα λαχνό με δύο ευρώ. Η συμμετοχή των κατοίκων του νησιού και σε αυτή την πρωτοβουλία του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής", είναι σημαντική. Θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, που έχουν κτυπηθεί από την οικονομική κρίση, να γευθούν τρόφιμα στο πασχαλινό τους τραπέζι, που κάποτε θεωρούνταν αυτονόητα και καθημερινά.

Ο χώρος στον οποίο γίνεται το παζάρι, έχει μεγάλο parking και αρκούν λίγα λεπτά για να επιλέξετε ένα δώρο. Λίγα μόλις ευρώ είναι αρκετά και θα αποτελέσουν μια μεγάλη βοήθεια για τους κατοίκους του νησιού που έχουν πραγματική ανάγκη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png