Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Αίγινα. [upd] 3.9 Ρίχτερ ο σεισμός, με μικρό εστιακό βάθος, βόρεια της Αίγινας.


[upd] 16:55] Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Αίγινα στις 16:54.

[upd] 17:04] Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,9 Ρίχτερ με επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά από τη νησίδα Λαγούσα, 27 χλμ από την Αθήνα και βάθος 5 km

[upd] 17:15] Μετά από επικοινωνία με τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας, υπήρξε η ενημέρωση ότι δεν έχει γίνει καμία κλήση για το σεισμό από κατοίκους της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Ανησυχία προκάλεσε στους κατοίκους της Αίγινας, η σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή σε όλο το νησί σήμερα στις 16:54. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η αίσθηση του σεισμού ήταν τέτοια, ώστε πολλοί θεώρησαν πως ο σεισμός ήταν πολύ μεγάλου μεγέθους. Τελικά, και όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν 3.9 Ρίχτερ, αλλά με εστιακό βάθος 5 χλμ στη βόρεια πλευρά της Αίγινας και ανατολικά της νησίδας Λαγούσα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png