Σκληρά ναρκωτικά και όπλα στην κοινωνία της Αίγινας. Εξαρθρώνεται το κύκλωμα.

Ανάστατη η κοινωνία της Αίγινας παρακολουθεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο την δυναμική επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων, που επιχειρούν οργανωμένα εξαρθρώνοντας ένα κύκλωμα που διέσπειρε τον "λευκό θάνατο" στην κοινωνία του νησιού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εκτός από τα ναρκωτικά οι έρευνες των ανδρών της αστυνομίας είχαν ως αντικείμενο και όπλα. Καθώς οι έρευνες ξετυλίγουν το μίτο του κυκλώματος, οι πληροφορίες που έρχονται στο Aegina Portal απανωτά είναι δύσκολο να διασταυρωθούν.

Σύμφωνα όμως με ασφαλείς πληροφορίες ήδη από εχθές το βράδυ εκτός από προσαγωγές, έγιναν και μεταγωγές. Αυτές αφορούν και ντόπιους κατοίκους της Αίγινας. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για κύκλωμα, που διακινούσε σκληρά ναρκωτικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα από αυτά είναι αλλοδαπή, αλβανικής καταγωγής, παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών παιδιών. Η δράση του κυκλώματος παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από τις αναμενόμενες, εάν σκεφτεί κανείς ότι η Αλβανίδα μητέρα, έζησε για δεύτερη φορά το θαύμα της μητρότητας πέρυσι, ενώ τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της ζούσαν μία φυσιολογική ζωή, ήταν εργαζόμενοι και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα στην κεντρική γειτονιά της Αίγινας όπου διέμεναν τα τρία τελευταία χρόνια.

Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας κρίνεται ήδη επιτυχημένη, αλλά πρόκειται για μία επιχείρηση που σκοπό έχει να φτάσει σε βάθος. Έχει κερδίσει άμεσα τη θετική αποδοχή των γονιών που καρδιοχτυπούν για τα παιδιά τους. Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας άνοιξε ένα καπάκι από το οποίο αναδύεται οσμή βούρκου. Παρακολουθούμε το θέμα και διασταυρώνουμε πληροφορίες. Σύντομα περισσότερα.

update: Σύμφωνα με τις τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες του Aegina Portal από τη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Αίγινα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ δεν βρέθηκαν όπλα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png