Ολοσχερής η καταστροφή από τη φωτιά, στο εστιατόριο "Γιοβίτα" στην Πέρδικα. "Είναι εμπρησμός" δηλώνει η ιδιοκτήτρια.

Η σημερινή ημέρα, με τα αντικείμενα από το εσωτερικό εστιατορίου, "Γιοβίτα" στην Πέρδικα, να έχουν απομακρυνθεί, έδειξε το μέγεθος της καταστροφής από τη φωτιά τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας κυρία Γιοβίτα Μαλτέζου, μιλώντας στο Aegina Portal, τόνισε ότι το κατάστημα είναι κατεστραμμένο ολοσχερώς, από "τα πλακάκια μέχρι το ταβάνι" όπως είπε χαρακτηριστικά. Δήλωσε επίσης ότι πρόκειται για εμπρησμό, τονίζοντας ότι κάποιος είχε ρίξει ένα εύφλεκτο υλικό σε όλες τις επιφάνειες του καταστήματος και τον ηλεκτρικό πίνακα. Μπήκε στο κατάστημα αφού πρώτα παραβίασε με λοστό την πόρτα.

Ο κύριος Γιώργος Κορναράκης, σύζυγος της κυρίας Μαλτέζου, ειδοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου που διαμένει στον επάνω όροφο και έσβησε τη φωτιά με πυροσβεστήρες και λάστιχα του νερού. Να σημειώσουμε ότι το κατάστημα έκανε εγκαίνια λειτουργίας μόλις δύο μήνες πριν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png