"Μαθητική Κυψέλη" - Έκδοση με άποψη και στυλ!


Κυκλοφορεί το νέο τεύχος της "Μαθητικής Κυψέλης" που εκδίδεται από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου της Αίγινας. Η "Μαθητική Κυψέλη" έχει φτάσει αισίως τα δεκατέσσερα χρόνια ζωής και όπως φαίνεται είναι ένα από τα μακροβιότερα έντυπα του Αιγινήτικου Τύπου! Το περιεχόμενο της Μαθητικής Κυψέλης είναι φρέσκο και με τον αέρα μιας υγιούς εκπαιδευτική κοινότητας. Καταπιάνεται με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Κάνει έρευνα, καταγράφει, σχολιάζει, παίζει με τις λέξεις, εκφράζει άποψη και προβληματίζεται. Σερφάρει στον κόσμο του διαδικτύου με υψηλές ταχύτητες και ανακαλύπτει την Αίγινα μέσα από blogs και facebook! Οι συντάκτες της έκδοσης μάλιστα φιλοξενούν και ένα άρθρο του Aegina Portal ξαφνιάζοντας μας ευχάριστα!

Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο τεύχος της Μαθητικής Κυψέλης που αποτελείται από 31 σελίδες σε μορφή .pdf κάνοντας click εδώ.

Για όσους ενδιαφέρονται στο Πνευματικό Κέντρο της Κυψέλης υπάρχει συλλογή με όλα τα τεύχη των προηγούμενων ετών.

Η ταυτότητα της έκδοσης είναι η ακόλουθη:

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ
Έκδοση των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Αίγινας – Κυψέλη.
&ιεύθυνση: Π. Λυκούρη 2 – Κυψέλη Αίγινα 18010.
Τηλ. 22970 22388 / 22970 29061
14ος χρόνος έκδοσης, τεύχος 35. Χειμώνας 2008 -09.
&ιευθυντής σχολείου: Ζηκίδης Θεόδωρος.
Υ̟εύθυνοι καθηγητές: Μ̟ήτρος Γεώργιος, Αλυφαντή Καλλιρρόη,
Λίτος Χρήστος, Φωσκολάκη Μαρία.

Και τα μέλη της συνταντικής ομάδας:

Βασιλείου Χρήστος,Λυκούρη Κατερίνα, Λορέντζου Έλενα, Μ̟ράουν Μαριάνα, Συραγάκης Τζόναθαν, Μ̟ούφης Γιάννης, Μουτσκόλι Πέτρος, Μανιάς Δημήτρης, Θωμά Γεωργία, Λουρέντζου Μαρδικούλα, Τσοτσορός Γιώργος, Πα̟αδάκης
Αναστάσιος, Μ̟έσης Παντελής, Μουτσκόλι Άρτεμις, Ντεμιρλάρι Γεωργία, Τζίτζη Μαρία, Μ̟ακομήτρου Μαριάννα, Μαρίνου Αναστασία, Σώρρου Γεωργία, Γεννίτσαρη Μαρία.