Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη.


Με πολύ κέφι και καλό φαγητό γιόρτασε ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας την Τσικνοπέμπτη στο εντευκτήριο του στο κέντρο της Αίγινας. Για την περίσταση τα μέλη του Συλλόγου είχαν μετατρέψει την αίθουσα του εντευκτηρίου σε μία όμορφη παραδοσιακή ταβέρνα στολισμένη με αποκριάτικα στολίδια. Μέσα σε λίγα λεπτά από την τυπική ώρα έναρξης της εκδήλωσης, τα τραπέζια, αλλά και η αίθουσα του Συλλόγου είχαν γεμίσει από κυρίες που έδειξαν ότι είχαν διάθεση όχι μόνο για τα παραδοσιακά κρεατικά της ημέρας, αλλά και για τραγούδι και πειράγματα.

Ο μπουφές που είχε στηθεί έμοιαζε πραγματικά ατελείωτος, ενώ η ψησταριά στον εξωτερικό χώρο του εντευκτηρίου δεν έπαψε να γεμίζει με λαχταριστές μυρωδιές, αλλά και αρκετή τσίκνα όπως το καλεί το έθιμο, τη γειτονιά τριγύρω. Ο πάντα δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Αίγινας δεν σταματά εδώ και ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις για τις ημέρες που έρχονται. Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή δεν έκρυβε την χαρά της για την μεγάλη αποδοχή αυτής της φιλικής συγκέντρωσης, από τους φίλους τους συλλόγου που την τίμησαν με την παρουσία τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png