Διήμερη γιορτή για τη μητέρα και την άνοιξη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Μία υπέροχη διήμερη γιορτή, ξεκίνησε σήμερα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Πρόκειται για ένα διήμερο με παιχνίδια, δράσεις για τα παιδιά και πολλές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα της σημερινής πρώτης ημέρας, περιελάμβανε εργαστήρι κεραμικής τέχνης από την κυρία Κοττάκη, αλλά και παιχνίδια στην άμμο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας με τον Ο.Α.Κ. Αίγινας. Για όσους το επιθυμούσαν υπήρχε και μία έκπληξη: βόλτα με άλογο!

Το αυριανό πρόγραμμα συνεχίζεται με σεμινάριο ζωγραφικής από τον Νεκτάριο Κοντοβράκη και ένα καταπληκτικό παιχνίδι χαμένου θησαυρού στην άμμο της παραλίας. Και τις δυο ημέρες θα πραγματοποιείται ανθοκομική έκθεση, ενώ θα παρουσιάζονται είδη δώρων και χειροτεχνίες από μέλη του συλλόγου.

Το πρόγραμμα ξεκινά καθημερινά στις 10:30 το πρωί. Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο  πολιτιστικός σύλλογος Αγίας Μαρίνας, Αλώνων και Μεσαγρού "Οινόη", ένας νέος αλλά δραστήριος σύλλογος, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑ και της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png