Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας. Απονομή πιστοποιητικών γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων.

Ιδιαίτερα σημαντική η ημέρα σήμερα για τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας, που συμμετείχαν στις εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων. Όχι μόνο γιατί η Αίγινα ήταν ένα από τα πρώτα δύο τμήματα σε όλη την Ελλάδα (στις χειρόγραφες εξετάσεις), αλλά και γιατί η επιτυχία ήταν πλήρης με ποσοστό 100%, ενώ και στα γραπτά των υποψηφίων το ποσοστό επιτυχίας ξεπέρασε το 90%, κάτι που όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας κύριος Νίκος Αλυφαντής, μεταφράζεται στην προσπάθεια που κατέβαλαν τα μέλη του συλλόγου, ακριβώς επειδή έδειξαν ενδιαφέρον.

"Είναι μία καταξίωση προς τους εαυτούς μας και προς την κοινωνία όλη της Αίγινας, ότι μπορούμε τα προβλήματα που έχουμε, να τα λύνουμε και να τα διαχειριζόμαστε συλλογικά. Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία, η συλλογικότητα." είπε ο ο πρόεδρος του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και άλλα θέματα που αφορούν τα μέλη του συλλόγου και ολοκληρώθηκε με τις απονομές τον πιστοποιητικών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png