Με τη συμβολή περιοίκων θα πραγματοποιηθεί δεντροφύτευση στο κτήμα "Γκίκα".


 
Ένα σχέδιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που αφορά στον περιβάλλοντα χώρο, για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο κτήμα "Γκίκα", στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης, προβλέπει τη δεντροφύτευση τμήματος του οικοπέδου. Αυτή ήταν η ενημέρωση που έκανε προς το δημοτικό συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρίασή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, συμπληρώνοντας ότι αυτή, ενδεχομένως, θα ξεκινούσε την Τετάρτη 18 Μαΐου. Η δεντροφύτευση δεν ξεκίνησε, ενώ σε σχετική ερώτηση του Aegina Portal ο κύριος Γεννίτσαρης απάντησε ότι η δεντροφύτευση θα γίνει με τη συμβολή περιοίκων, που θα προσφέρουν δενδρύλλια ελιάς για το σκοπό αυτό.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, η κριτική που άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Νεκτάριος Λεούσης για το κτήμα "Γκίκα" ήταν έντονη, κατηγορώντας τη διοίκηση ότι εκεί θάβονται απορρίμματα. Με τη σειρά του ο κύριος Γεννίτσαρης υποστήριξε ότι στο κτήμα "Γκίκα" δεν μεταφέρθηκαν απορρίμματα, αλλά κλαδέματα τα οποία θα εμπλουτίσουν (όπως είπε) το έδαφος για τη δεντροφύτευση που θα ακολουθήσει.
 
Τέλος, για το ζήτημα φύλαξης των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, που εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή μέρος του κτήματος, έγινε σχετική συζήτηση προκειμένου να μισθωθεί άλλος χώρος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png