Πτώση μεγάλου κλαδιού σε γειτονιά στο κέντρο της Αίγινας. Από τύχη δεν υπήρχε τραυματισμός.

Τύχη βουνό είχαν οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί, της οδού Αγίου Νεκταρίου όταν σήμερα το πρωί ένα μεγάλο κλαδί από δέντρο που υπάρχει εκεί, έπεσε με δύναμη στη μέση του δρόμου και μάλιστα μπροστά από τις πόρτες των σπιτιών. Για καλή τους τύχη εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κανένας στο δρόμο. Ωστόσο μετά την πτώση του δέντρου δημιουργήθηκαν άμεσα προβλήματα, καθώς ο δρόμος αν και στενός, εξυπηρετεί πολλούς πεζούς, αυτοκίνητα και μηχανές.

Ειδικά οι οδηγοί των αυτοκινήτων που δεν γνώριζαν αντιμετώπισαν πρόβλημα καθώς δεν ήταν δυνατή η επί τόπου στροφή. Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, που επικοινώνησε με την υπηρεσία του δήμου προκειμένου αρχικά να ανοίξει ο δρόμος και στη συνέχεια να κοπούν και κάποια ακόμη κλαδιά του δέντρου που είναι επικίνδυνα για τους κατοίκους της περιοχής και βέβαια για τους διερχόμενους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png