Ενημερωτική εκδήλωση για την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.


Γράφει η Μαρία Μαλτέζου
Μία πολύ χρήσιμη ενημερωτική συζήτηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, την οποία συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αίγινας, το Κέντρο Υγείας του νησιού και η Ομάδα Χ.Α.Π. Η ενημερωτική συζήτηση που ξεκίνησε στις 11 το πρωί γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου Δημοτικού Σχολείου, κάτι που δείχνει ότι η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια ή αλλιώς Χ.Α.Π. έχει αρχίσει να απασχολεί σοβαρά εκτός από την επιστημονική κοινότητα και τους πολίτες, καθώς πρόκειται για μία νόσο που οφείλεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

Την εκδήλωση που παρακολούθησαν εκτός από τον ιατρικό κόσμο της Αίγινας και κάτοικοι του νησιού χαιρέτησε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Ανδρέας Αποστολίδης, ενώ κύριος εισηγητής ήταν ο κύριος Μιχάλης Τούμπης διευθυντής της 6ης Πνευμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Σωτηρία", μετά την ομιλία του οποίου ακολούθησε η επίσης ενδιαφέρουσα ομιλία της πνευμονολόγου κυρίας Ζωής Ντουφλιά. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εκτός από την κατατοπιστική ενημέρωση έγινε και δωρεάν αναπνευστικός έλεγχος για όποιον από το κοινό το επιθυμούσε.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png