Δηλώσεις του διοικητή της διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, αρχιπύραρχου κ. Διονυσίου Κουτσούκοu στο Aegina Portal.

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο διοικητής της διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, αρχιπυραρχός κ. Διονύσιος Κουτσούκος, που επιθεώρησε το πυροσβεστικό κλιμάκιο του νησιού, στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου. Ο κ. Κουτσούκος συνομίλησε με τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν . "Όπως γνωρίζεται το σχέδιο δασών βρίσκεται σε πλήρη ενέργεια, τα πυροσβεστικά οχήματα είναι στις θέσεις τους, όπως και τα πυροφυλάκια. Πέρασα από όλους αυτούς τους χώρους και συζήτησα με όλους,  για τα θέματα που αντιμετωπίζουν", είπε για την επίσκεψή του στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας και τους χώρους υπηρεσίας των πυροσβεστών.


Ο κύριος Κουτσούκος είχε συνάντηση με το δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη, με τον οποίο όπως είπε, έχει άριστη συνεργασία καθώς βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων. Επέστησε επίσης την προσοχή στους κατοίκους του νησιού να μην προβούν σε ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά: "Αν κάνουμε όλοι το αυτονόητο, να είστε σίγουροι ότι θα διαφυλάξουμε το πράσινο του νησιού" συμπλήρωσε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png