Το άρμα της θετικής ενέργειας!


Ανάμεσα σε όσα είδαμε χθες στις δύο καρναβαλικές εκδηλώσεις της Αίγινας, ένα άρμα με πολλές ιδιαιτερότητες τράβηξε την προσοχή μας. Διένυσε πολλά χιλιόμετρα, βρέθηκε τόσο στην Αίγινα, όσο και στο Μεσαγρό και γέμισε τους πάντες με θετική ενέργεια στο πέρασμά του! Πρόκειται για το άρμα της γνωστής οργανωμένης παραλίας της Αιγινήτισσας, που κυκλοφόρησε στους δρόμους της Αίγινας με τίτλο "η Μουσική δεν είναι φασαρία".

Στην καρότσα του αυτοκινήτου που είχε μεταμορφωθεί σε άρμα για τις ειδικές ανάγκες της χθεσινής ημέρας, είχε στηθεί ένα ξέφρενο πάρτι, με dj, κονσόλα και ηχεία! Οι μουσικές επιλογές ήταν ότι καλύτερο ακούσαμε χθες και μάλλον την ίδια άποψη είχαν και όσοι βρέθηκαν στο δρόμο του, αφού στο πέρασμα του όλοι λικνίζονταν στους ρυθμούς τους. Τα παιδιά της Αιγινήτισσας δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν και να μεταφέρουν σε όλους τη ζωντάνια τους και τη θετική ενέργεια της μουσικής, που όλοι έχουν ανάγκη. Και του χρόνου!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png