Ό,τι πιο εκλεκτό!


Καθαρή Δευτέρα σήμερα και η παραλία της Αίγινας ζει τις γνώριμες στιγμές με τις ατελείωτες βόλτες, τις στιγμές χαλάρωσης στα cafe και τις συζητήσεις για το που και το πως της ημέρας. Ωστόσο ένα σημείο της έχει πραγματικά την τιμητική του σήμερα. Πρόκειται για τις παραδοσιακές ταβέρνες γύρω από την κεντρική ιχθυαγορά της Αίγινας που προσφέρουν ό,τι πιο εκλεκτό στους πελάτες τους: αχιβάδες, γυαλιστερές, αχινούς, καραβίδες και γαρίδες, δημιουργούν ένα μενού που μοσχοβολάει θάλασσα και συνοδεύεται από την μεθιστική μυρωδιά του ούζου!


Το Aegina Portal έκανε μία βόλτα νωρίς το πρωί στα αγαπημένα στέκια της κεντρικής αγοράς, μίλησε με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και είδε από κοντά όλες τις προετοιμασίες. Τα πάντα είναι περιποιημένα και προσεγμένα. Τα εδέσματα που αποτελούν το γιορτινό τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας είναι φρεσκότατα και πραγματικά μυρίζουν θάλασσα. Τα τραπέζια στην Κεντρική Αγορά της Αίγινας αναμένεται να γεμίσουν σήμερα το μεσημέρι από επισκέπτες και κάτοικους του νησιού που ξέρουν να επιλέγουν και να απολαμβάνουν ότι πιο φρέσκο και νόστιμο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png