Η γιορτή του πατέρα από το Σύλλογο Αλληλεγγύης Αγίων.

Μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, χάρισαν τα μέλη του Συλλόγου Αλληλεγγύης Αγίων στους κατοίκους της περιοχής. Ο σύλλογος διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά, τη γιορτή για την ημέρα του πατέρα. Τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν μία πολύ φροντισμένη γιορτή, γεμάτη από θετικά συναισθήματα και μηνύματα αγάπης για το ρόλο του πατέρα και τις σχέσεις του με τα παιδιά και την οικογένεια.

Την εκδήλωση παρουσίασε στο κοινό ο κύριος Παναγιώτης Χελιώτης, πρόεδρος του συλλόγου και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Η βραδιά περιελάμβανε τραγούδια, ανάγνωστη κειμένων, μία μικρή ταινία και όλα αυτά με τη συμμετοχή των παιδιών, που έδωσε ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στη βραδιά. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png