Σεμινάριο ομορφιάς από το Beauty Center.


Γράφει η Μαρία Μαλτέζου
Όταν η μυρωδιά του καφέ και του γλυκού, αναμειγνύεται με αρώματα και κρέμες ομορφιάς, μετατρέπει μια απλή συγκέντρωση γυναικών, σε μία θαυμάσια μεγάλη παρέα! Πόσο μάλλον όταν αυτή η συγκέντρωση οργανώνεται από την πάντα χαμογελαστή, γνωστή επιχειρηματία κυρία Ματίνα Γουδή ιδιοκτήτρια του καταστήματος Beauty Center, που σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών Seventeen πραγματοποίησε χθες το απόγευμα, ειδικό σεμινάριο ομορφιάς στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου "Κλώνος Άννα". Η συγκέντρωση εντάσσεται σε μια σειρά σεμιναρίων, που πραγματοποιεί εδώ και καιρό το Beauty Center και είναι δωρεάν.


Πρόκειται για μία άψογα οργανωμένη σειρά σεμιναρίων που μυεί γυναίκες κάθε ηλικίας, στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς, διδάσκοντας βήμα - βήμα την τέχνη του μακιγιάζ. Στο χώρο του ξενοδοχείου είχε δημιουργηθεί ένα μεγάλο σαλόνι ομορφιάς όπου η κάθε προσκεκλημένη είχε το δικό της καθρέφτη, μολύβια, μάσκαρα, πινέλα, ρουζ, πούδρες, κρέμες και μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε σκιές ματιών.

Η αισθητικός της εταιρίας ξεκινώντας από τα βασικά βήματα του καθαρισμού και της ενυδάτωσης της επιδερμίδας, πρότεινε στην κάθε προσκεκλημένη το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τον τύπο του δέρματός της. Στη συνέχεια παρουσίασε το σωστό πρωινό μακιγιάζ και βοήθησε τις προσκεκλημένες να κατανοήσουν πως μπορούν και μόνες τους να καταφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προχωρώντας στα δύσκολα και στο βραδινό μακιγιάζ, η αισθητικός μαρτυρώντας τα μυστικά που κάνουν τα χαρακτηριστικά να φαίνονται εντονότερα και το πώς ακριβώς αυτό επιτυγχάνεται έκανε την όλη διαδικασία πολύ ευκολότερη. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα και καλλυντικά της γνωστής εταιρίας.

Ήταν ένα όμορφο απόγευμα για όλες της κυρίες που το παρακολούθησαν, όχι μόνο γιατί έμαθαν πολλά μυστικά ομορφιάς, αλλά γιατί κατάφεραν να έρθουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες. Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν καθώς έχουν τύχει θετικές ανταπόκρισης. Προσκλήσεις μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενες στο κατάστημα Beauty Center της κυρίας Ματίνας Γουδή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png