Το 6ο Athens Open Air Film Festival στην Αίγινα, για μία προβολή στον κινηματογράφο "Άνεσις".

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού "Σινεμά" το 6ο Athens Open Air Film Festival ταξιδεύει στην Αίγινα με το "Aμαντέους" του Μίλος Φόρμαν . Πρόκειται για την επίσημη πρώτη του Athens Open Air Film Festival στα νησιά υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής, την Τρίτη 30 Αυγούστου στο Cine Anesis.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



"Το Open Air αποχαιρετά το καλοκαίρι με έναν ξεχωριστό τρόπο και ανοίγει εντυπωσιακά την όρεξη για το επόμενο θερινό μας φεστιβάλ, εγκαινιάζοντας τη φιλόδοξη πρωτοβουλία να διευρύνουμε τις εκδηλώσεις μας και να ταξιδέψουμε στα νησιά για να προσφέρουμε ψυχαγωγία, κινηματογραφική απόδραση και πολιτιστικό τουρισμό, με τον ίδιο τρόπο που επί έξι συνεχή χρόνια το έχουμε καταφέρει στην πόλη της Αθήνας.

Στις 30 Αυγούστου, λοιπόν, το 6ο Athens Open Air Film Festival ταξιδεύει στον Αργοσαρωνικό και συγκεκριμένα στο πάντα γοητευτικό νησί της κοσμοπολίτικης και αυθεντικά όμορφης Αίγινας, καλώντας τους σινεφίλ και φιλοθεάμονες επισκέπτες και κατοίκους του νησιού σε μια μοναδική προβολή", αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο του περιοδικού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png