Κίνδυνος - θάνατος οι κυβόλιθοι που έχουν αποκολληθεί από τη θέση τους. Αναγκαία η άμεση επιδιόρθωση τους.

Σε πραγματικά επικίνδυνα σημεία, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να προκαλέσουν σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ακόμη και σε εκείνους που γνωρίζουν το πρόβλημα, έχουν μετατραπεί τμήματα των δρόμων όπου είχαν τοποθετηθεί κυβόλιθοι και τώρα πια έχουν αποκολληθεί. Το ζήτημα έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν από το Aegina Portal, ωστόσο τώρα πια έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του τμήματος στην αρχή της οδού Αφαίας, στο ύψος της Σπύρου Λαδά. Κάποιοι από τους κυβόλιθους έχουν καταστραφεί με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να παίρνουν διάφορές θέσεις ανάλογα από την πίεση που δέχονται από τα οχήματα που περνούν από πάνω τους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Μάλιστα, χθες το βράδυ, ένας από αυτούς μετά τη διέλευση ενός μεγάλου οχήματος, αναπήδησε σε κάθετη θέση. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ένα άλλο αυτοκίνητο που ανέβαινε τη Σπύρου Λαδά και δεν είχε άμεση οπτική επαφή πάτησε τον αιχμηρό κυβόλιθο, που εξείχε περίπου 10 εκατοστά από το οδόστρωμα. Με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο ο κυβόλιθος ξαναμπήκε στη θέση του, ωστόσο ο οδηγός κατάφερε τελευταία στιγμή να διατηρήσει το έλεγχο του οχήματός του.

Το θέμα είχε φέρει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κυριάκος Τρίμης, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει κάποια προσπάθεια να επιδιορθωθεί το πρόβλημα. Αντίστοιχα σημεία υπάρχουν και σε άλλα τμήματα του δρόμου στο εμπορικό κέντρο του νησιού, ενώ είναι φανερό ότι οι οδοί που καλύπτονται από κυβόλιθους, μετά από χρόνια χωρίς συντήρηση, παρουσιάζουν προβλήματα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png