Ξεκίνησαν τα έργα στην Κεντρική Ιχθυαγορά της Αίγινας.


Σε μικρό εργοτάξιο έχει μετατραπεί ο χώρος της ψαραγοράς της Αίγινας, λόγω των έργων που γίνονται για τον "μικρό βιολογικό". Το συνεργείο με τα σκαπτικά μηχανήματα δουλεύει αργά το απόγευμα και βραδινές ώρες προκειμένου να μην παρεμποδιστεί η εμπορική δραστηριότητα της της ψαραγοράς, αλλά και των άλλων καταστημάτων που λειτουργούν εκεί κοντά. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου της Αίγινας φιλοδοξεί να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό τα αναγκαία έργα, με την μικρότερη δυνατή όχληση προς τους επαγγελματίες της περιοχής.

Σε αυτή τη φάση των εργασιών το συνεργείο σκάβει το δάπεδο της ψαραγοράς, εκτελώντας όλες τις αναγκαίες εργασίες ώστε να περάσουν οι σωλήνες που θα μεταφέρουν τα απόβλητα προς το σύστημα του βιολογικού καθαρισμού, το οποίο θα τοποθετηθεί σε μία τσιμεντένια βάση που είναι εδώ και καιρό έτοιμη και βρίσκεται στην άκρη του μικρού πάρκου, που γειτνιάζει με την ιχθυαγορά. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png