Τελευταία προειδοποίηση για τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Από αύριο πιάνει δουλειά ο γερανός.


Με κορδέλες σήμανσης έχουν οριοθετηθεί τα σημεία δεξιά και αριστερά του δρόμου από την περιοχή της "Παναγίτσας" μέχρι το ύψος της διασταύρωσης στη γωνία της αγοράς των οπωροπωλών στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Αρκετοί από τους οδηγούς δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποιους λόγους τα αυτοκίνητα τους "εγκλωβίστηκαν" μέσα στις κορδέλες, άλλοι πάλι φαίνεται ότι πήραν γρήγορα το μήνυμα και έσπευσαν να τα απομακρύνουν.

Η συγκεκριμένη περιοχή υποφέρει για χρόνια, από μία κατάσταση που μοιάζει να έχει μονιμοποιηθεί, καθώς πολλοί οδηγοί αφήνουν εκεί τα αυτοκίνητα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας ένα μόνιμο, αλλά παράνομο parking. Στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για οδηγούς που αφήνουν εκεί το αυτοκίνητο τους για ολόκληρη την εβδομάδα, φεύγουν με το πλοίο και επιστρέφουν το Σαββατοκύριακο για να το ξαναπάρουν. Η περιοχή βολεύει καθώς βρίσκεται κοντά στο λιμάνι, όμως τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή την τακτική είναι πολλά.

Οι κορδέλες που τοποθετήθηκαν σήμερα, μοιάζουν (και είναι) η τελευταία προειδοποίηση από την πλευρά του Δήμου, καθώς από αύριο ξεκινά η διαγράμμιση της περιοχής για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης.Όσα αυτοκίνητα βρεθούν εκεί θα τα παίρνει χωρίς άλλη προειδοποίηση ο γερανός. Από την πλευρά του Δήμου εδώ και δεκαπέντε ημέρες έχει προηγηθεί σχετική ειδοποίηση στους οδηγούς, με την τοποθέτηση ενημερωτικών σημειωμάτων στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.

Η Δημοτική Αρχή φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να κερδίσει την μάχη με τα παρατημένα και παρανόμως σταθμευμένα "αυτοκίνητα του Σαββατοκύριακου" σε όλα τα σημεία της πόλης που παρατηρείται το φαινόμενο. Η αρχή όπως όλα δείχνουν θα γίνει από αύριο Δευτέρα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png