Σημαντικό τεχνικό πρόβλημα κατά τις εργασίες μετατόπισης δικτύων κοινής ωφελείας ΟΚΩ. "Άγιο είχαμε", λέει ο κ. Δημήτρης Μούρτζης.

Ένα σημαντικό τεχνικό πρόβλημα προέκυψε χθες, κατά τις εργασίες μετατόπισης δικτύων κοινής ωφελείας (ΟΚΩ) που αφορούν στα χερσαία έργα ύδρευσης. Το πρόβλημα προέκυψε στη οδό Χρυσολεοντίσσης, ένα στενό δρόμο στην περιοχή της Κυψέλης, που συνδέει την περιοχή με τον παραλιακό προς Σουβάλα. Η ζημία δεν ήταν μόνο υλική, θα μπορούσαμε, άγιο είχαμε, να θρηνούσαμε και θύματα γιατί εκεί περνά ο κεντρικός αγωγός του ρεύματος".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Ο κύριος Μούρτζης εξηγεί ότι στο σημείο υπάρχουν εφεδρικά καλώδια της ΔΕΗ, αλλά και καλώδια που σε περίπτωση βλάβης τους θα μπορούσαν αν αφήσουν ένα μεγάλο μέρος της Αίγινας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα."Το θέμα είναι όμως, και θέλω να το τονίσω, ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα και η ΔΕΔΔΗΕ, διά του προϊσταμένου του και με συνεργείο που ήρθε στην Αίγινα, αλλά και του διευθυντή του, τον προϊστάμενο νήσων και τον εργολάβο που έχει αναλάβει τα έργα ήταν όλοι παρόντες", λέει ο κύριος Μούρτζης που συμπληρώνει ότι το έργο θα ξεκινήσει αύριο, καθώς έχει μείνει ένα μικρό τμήμα μήκους 150 μέτρων, αλλά πολύ δύσκολο. Από το σημείο αυτό του δρόμου περνούν τρία δίκτυα.

Επίσης,  με το κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ ο κύριος Μούρτζης επισκέφθηκε τον σταθμό γραμμών μεταφοράς στο Κλήμα, όπου η ΔΕΗ θα κατασκευαστεί μία εγκατάσταση


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png