Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζη καλεί τους κατοίκους της Αίγινας στην δωρεάν εξέταση ασθενών στο Κέντρο Υγείας.

Τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, για την εθελοντική δράση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας την Κυριακή 16 Οκτωβριου και είναι αποτέλεσμα μίας κοινής προσπάθειας του δημάρχου κυρίου Δημήτρη Μούρτζη, της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας κυρίας Ευαγγελίας Γελαδάκη και της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου "Ο Ευαγγελισμός".  Στόχος είναι η βελτίωση των παρεχομένων Υπηρεσιών Υγείας στη Αίγινα και ειδικότερα για όσους χρήζουν κοινωνικής προστασίας.

Αύριο Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο Κέντρο Υγείας Αίγινας θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εξέταση ασθενών από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.  Ο κύριος Μούρτζης ευχαρίστησε τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κυρία Ευαγγελία Γελαδάκη για την άμεση ανταπόκριση, τον πρόεδρο της Επαγγελματικής κύριο Γιώργο Σκαλτσιώτη για τη φιλοξενία και την ξενάγιση του κλιμακίου των ιατρών, για τον ελάχιστο χρόνο που θα μείνουν στην Αίγινα και όλους όσους έχουν βοηθήσει να υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία.

Οι κάτοικοι της Αίγινας που επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2297320100 και 2297320123 από 8.00 εως 13.00 για να κλείσουν ραντεβού με τον γιατρό της ειδικότητας που τους ενδιαφέρει .



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png