Σε εξέλιξη τρία βελτιωτικά έργα σε περιφερειακά λιμάνια της Αίγινας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.


 
Σε εξέλιξη βρίσκονται από εχθές, τρία βελτιωτικά έργα μικρής έκτασης σε περιφερειακά λιμάνια της Αίγινας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Και τα τρία αφορούν επισκευή στις γλίστρες που υπήρχαν στα λιμάνια των Πορτών, του Φάρου και της Βαγίας. Οι τεχνικές εκθέσεις των τριών έργων εγκρίθηκαν από τα συναρμόδια υπουργεία και οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Να σημειώσουμε ότι στις Πόρτες εκτός από την γλίστρα γίνονται εργασίες αποκατάστασης σε μία υποσκαφή. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Γιώργο Σκαλτσιώτη είπε ότι γίνονται εμπεριστατωμένες εργασίες και στοχευμένες διορθώσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργικότητά τους.
 
Πιο συγκεκριμένα στον λιμένα της Βαγίας γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση του αρχικού σχήματος της γλίστρας και της αποκατάστασης των κενών με σκυρόδεμα. Στις Πόρτες καθαρισμός και απομάκρυνση του παλιού σκυροδέματος της γλίστρας, διαμόρφωση της κλίνης με οπλισμένο σκυρόδεμα και διαμόρφωση επαρκούς χώρου για τους ελιγμούς των οχημάτων κατά τη διαδικασία ανέλκυσης - καθέλκυσης. Τέλος, ομαλοποίηση με επίστρωση σκυροδέματος της γλίστρας στο Φάρο για την ασφαλή ανέλκυση και καθέλκυση των σκαφών.
 
Η χρηματοδότηση γίνεται από ίδιους πόρους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png