Παζάρι για μικρούς και μεγάλους στο "Γράμμα".


Για δεύτερη χρονιά φέτος διοργανώνεται ένα ξεχωριστό παζάρι στο οποίο πρωταγωνιστές είναι τα μικρά παιδιά και ειδικότερα παιδιά ηλικίας 9 - 13 ετών, που συμμετέχουν σε μία διαδικασία η οποία όχι μόνο τα βοηθά να "αποχωριστούν" με έναν επικερδή τρόπο πράγματα τα οποία δεν τους είναι πια χρήσιμα, αλλά μαθαίνουν πως τίποτα δεν είναι για πέταμα και αυτό που μπορεί να μην είναι πια χρήσιμο στα ίδια, μπορεί να είναι για κάποια άλλα παιδιά. Έτσι, όσα παιδιά συμμετέχουν σε αυτό το παζάρι, έψαξαν ντουλάπες και συρτάρια, επέλεξαν ότι δεν είχαν πια ανάγκη και έστησαν το δικό τους χώρο στην αυλή του μεζεδοπωλείου "Γράμμα', παρουσιάζοντας τα αντικείμενα που είναι πλέον προς πώληση.

Τα παιδιά μαθαίνουν να συμμετέχουν σε μία διαδικασία και παράλληλα βγάζουν ένα μικρό χαρτζιλίκι χωρίς να πετούν τα μέχρι πρότινος αγαπημένα τους αντικείμενα! Είναι άλλωστε και η χαρά της παρέας και η αίσθηση του διαφορετικού που κάνει τα παιδικά πρόσωπα να χαμογελούν σε κάτι που μοιάζει πρώτα από όλα με παιχνίδι, αλλά έχει και τη ουσία του. Βιβλία, περιοδικά, παιχνίδια, cd βρίσκονται βαλμένα με τάξη και περιμένουν τους αγοραστές τους.

Από φέτος στο παζάρι συμμετέχουν και οι γονείς με αντικείμενα που και οι ίδιοι δεν έχουν πια ανάγκη. Για όσους δεν πρόλαβαν σήμερα, το παζάρι στο μεζεδοπωλείο "Γράμμα" θα λειτουργεί και αύριο Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png