Υπέροχες προτάσεις παρουσιάζει και για αυτές τις γιορτές το κρεοπωλείο του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου. Για το εορταστικό τραπέζι προτείνει: χοιρινό με μήλο και πορτοκάλι. Η όλη διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Το αποτέλεσμα όμως είναι άκρως εντυπωσιακό, εορταστικό και γευστικό. Το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσει την οικογένεια και τους καλεσμένους, δίνοντας μία άλλη "νότα" στο εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων.
Τα υλικά που θα χρειαστούν είναι ενάμιση κιλό χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο, ένα πορτοκάλι, ένα μήλο, κατά προτίμηση πράσινο και βέβαια μπαχαρικά για το καρύκευμα. Η παρασκευή είναι ιδιαίτερα εύκολη και το μόνο που θα χρειαστεί είναι μία ώρα ψήσιμο στον αέρα, στους 180 βαθμούς.