Ένα καινούργιο περιπολικό όχημα παρέλαβε σήμερα το Λιμεναρχείο Αίγινας.


Ένα καινούριο περιπολικό όχημα μάρκας Nissan Qashqai παρέλαβε σήμερα το πρωί το Λιμεναρχείο Αίγινας. Η Αίγινα παρέλαβε ένα από τα έξι συνολικά οχήματα, που δωρήθηκαν στο Λιμενικό Σώμα χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του δωρητή. Το όχημα έφτασε στην Αίγινα με το οχηματαγωγό πλοίο "Ποσειδών Ελλάς". Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης παρευρέθη στην παραλαβή του οχήματος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το Λιμενικό Σώμα της Αίγινας απέκτησε ένα νέο όχημα, ενώ ευχαρίστησε τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος.

Το όχημα αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην επιχειρησιακή ικανότητα του Λιμενικού Σώματος στην Αίγινα. Ο κύριος Μούρτζης στις δηλώσεις του στο Aegina Portal είπε ανάμεσα σε άλλα: "Αυτό το τραγικό δυστύχημα που είχαμε στην περιοχή μας είχε ως αποτέλεσμα να εξοπλιστεί το Λιμενικό Σώμα με ένα καινούργιο όχημα. Είμαστε ένα νησί που έχουμε μεγάλη επισκεψημότητα, είναι μεγάλες οι ανάγκες". Τέλος, ευχήθηκε στα όργανα του Λιμενικού Σώματος που παρέλαβαν το καινούργιο όχημα, αυτό να είναι "καλοτάξιδο" και να τους βοηθήσει στο έργο τους.

Το νέο όχημα θα σταθμεύει σε διαγραμμισμένο σημείο μπροστά από τα γραφεία της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png