Κλειστός ο δρόμος προς Τζίκηδες και Ανιτσαίον. Απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων λίγο μετά τη Σκοτεινή.


Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι της Αίγινας, που επιθυμούν να μετακινηθούν με το αυτοκίνητό τους προς τις περιοχές Τζίκηδες και Ανιτσαίον, καθώς από τις 9:30 σήμερα το πρωί έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία για όλα τα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας κυρίου Κώστα Γεννίτσαρη, η κίνηση προς τις περιοχές Τζίκηδες και Ανιτσαίον απαγορεύτηκε για όλα τα οχήματα, λόγω του πάγου που είχε σχηματιστεί σε σημεία του οδοστρώματος. Νωρίς το πρωί συνεργείο του δήμου προσπάθησε και διάνοιξε το δρόμο σε κάποια σημεία. Αρκετοί κάτοικοι του νησιού είχαν επίσης μετακινηθεί με τα οχήματά τους στην περιοχή από νωρίς το πρωί, με σκοπό να χαρούν το λευκό τοπίο.
 
Στη διασταύρωση της Λεύκης όργανα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας ενημερώνουν τους οδηγούς που επιθυμούν να μετακινηθούν προς τις δύο αυτές περιοχές, ότι περίπου 200 μέτρα μετά την είσοδο του ΣΜΑ στη Σκοτεινή θα πρέπει να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια αν το επιθυμούν να συνεχίσουν με τα πόδια.

Επίσης, ο κύριος Κώστας Γεννίτσαρης με την ιδιότητά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας ανακοίνωσε ότι οι κάτοικοι του νησιού που θα χρησιμοποιούσουν σήμερα τα αυτοκίνητά τους θα πρέπει να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, ειδικά στα σημεία που έχει χιονίσει, υπάρχει πατημένο χιόνι κτλ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png