Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.


Μία όμορφη εκδήλωση, όπου κυριάρχησαν οι αναφορές στα έθιμα και την παράδοση των εορτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Τα μέλη του συλλόγου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από την πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή, που μοιράστηκε με το κοινό μερικές σκέψεις της για τη νέα χρονιά. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός του έτους που πέρασε από την ταμία του συλλόγου κυρία Γαλάρη, μετά το τέλος του οποίου η υπεύθυνη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου κυρία Μαίρη Κουκούλη ευχήθηκε για τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ένα λαογραφικό κείμενο για το χριστουγεννιάτικο έθιμο του στολισμού των καραβιών, που διάβασε η κυρία Παναγιώτα Γεννίτσαρη.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Ακολούθως μέλη του συλλόγου είπαν παραδοσιακά κάλαντα, ενώ ο πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου, σε μία σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο έθιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου και ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την εκδήλωση παρακολούθησε δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο δημοτικός σύλλογος κύριος Αντώνης Ντελής, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, μέλη και φίλοι του συλλόγου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png