Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη μετατόπιση του δικτύου, για την αντικατάσταση της διεύλευσης του ρέματος στην εκβολή της Σκοτεινής.


Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εργασίες για τη μετατόπιση των καλωδίων που εξυπηρετούν τηλεπικοινωνιακούς σκοπούς (πρόκειται για οπτικές ίνες) στην πλευρά του οδοστρώματος, προς την πλευρά της θάλασσας, στο σημείο που εκβάλει το ρέμα της Σκοτεινής. Το έργο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή αφορά στην αντικατάσταση του οχετού της διεύλευσης του ρέματος με έναν νέο μεγαλύτερο και όλες τις αναγκαίες τεχνικές εργασίες. Είναι γνωστά τα προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή, επί σειρά ετών, όταν παρατηρούνται μεγάλες βροχοπτώσεις.

Η μετατόπιση των καλωδίων είναι αναγκαία προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες. Να υπενθυμίσουμε ότι μία άλλη φάση του έργου είχε ξεκινήσει το φθινόπωρο, στο σημείο που το ρέμα της Σκοτεινής περνά από την οδό Καποδιστρίου.Εκεί έγιναν έργα για την αποκατάσταση της θεμελίωσης γέφυρας, τον καθαρισμό την διαπλάτυνση του ρέματος. Το έργο εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png