Όλα έτοιμα για την έναρξη του 6ου αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας 2017". Ξεπέρασαν τις 770 οι συμμετοχές!


Ολοκληρώθηκαν οι οργανωτικές προετοιμασίες, και η επιτροπή του αγώνα ρυθμίζει αυτή τη στιγμή τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του 6ου αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας 2017", που φέτος ξεπερνά τις 770 συμμετοχές! Κεντρικό σημείο είναι όπως πάντα η περιοχή της "Παναγίτσας" με την μεγάλη εξέδρα να έχει στηθεί μπροστά από το χώρο που βρίσκεται ο ναός. Η διάταξη είναι η ίδια με την περσινή. Η αψίδα της εκκίνησης και του τερματισμού θα είναι επίσης στο ίδιο σημείο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η ημέρα θα ξεκινήσει στις 10:30 με την παρέλαση και την επίδειξη κρουστών από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας. Η κήρυξη της έναρξης του 6ου Πανελληνίου Αγώνα Δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας", θα πραγματοποιηθεί από το Δήμαρχο Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη στις 10:45. Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα για τους μαθητές δημοτικού και στις 12:30 ο αγώνας Δρόμου 10.000 μέτρα για δρομείς και 5.400 μέτρα για δρομείς και περιπατητές.

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι του νησιού, καθώς από τις από τις 10.00  το πρωί μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η παραλία της Αίγινας και όλες οι κάθετοι οδοί που οδηγούν σε αυτή θα είναι κλειστοί. Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ημέρα του αγώνα εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png