Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Σύνδεσμο Ενεργών και Συνταξιούχων Ναυτικών Αίγινας.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα το απόγευμα ο Σύνδεσμος Ενεργών και Συνταξιούχων Ναυτικών Αίγινας "Ο Άγιος Νικόλαος". Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Γιάννης Περάκης και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και η δημοτική σύμβουλος, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, κυρία Καίτη Σαλπέα.

"Η σκέψη μας είναι κοντά σε αυτούς που ταξιδεύουν σε όλες τις θάλασσες του κόσμου και τους ευχόμαστε γρήγορη και ασφαλή επάνοδο στα σπίτια τους", είπε ο κύριος Γιάννης Περάκης και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά. Την όμορφη εκδήλωση παρακολούθησαν μέλη του συλλόγου, που αντάλλαξαν ευχές για "καλές θάλασσες". Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριος Νεκτάριος Λεούσης, κύρια Καίτη Σαλπέα, Στέλιος Θεριανός, καθώς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Κώστας Λορέντζος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png