Ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα Αίγινας - Αγίας Μαρίνας.


Ένα θέμα που ταλάνιζε έντονα τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής του Μεσαγρού και της Αγίας Μαρίνας φαίνεται ότι βρίσκει τη λύση του. Πρόκειται για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος στον οδικό άξονα που συνδέει την Αίγινα με την Αγία Μαρίνα. Όπως είναι γνωστό οι εργασίες είχαν σταματήσει για καιρό και το αποτέλεσμα ήταν η διαρκής ταλαιπωρία των κατοίκων της Αίγινας ειδικά στο τμήμα μετά την περιοχή του Κοντού.

Σχετική επιστολή των επαγγελματικών της Αγίας Μαρίνας είχε διαβαστεί στις ανακοινώσεις της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Μαρτίου, όπου γινόταν περιγραφή των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν όλοι λόγω της "απομόνωσης" που υφίστανται από τα ανολοκλήρωτα έργα, με φόντο μάλιστα τα γενικότερα προβλήματα που διαφαίνονται από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Τις τελευταίες μέρες το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει και ήδη κάποια τμήματα του οδοστρώματος έχουν ασφαλτοστρωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργολάβος του έργου έχει υποσχεθεί ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα υπάρχει κανένα χωμάτινο τμήμα στο οδόστρωμα. Αυτό βέβαια είναι η υπόσχεση του εργολάβου και μένει να δούμε εάν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες των περιοχών θα κάνουν Πάσχα χωρίς "χωμάτινες διαδρομές".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png