Ολοκληρώνονται οι ετοιμασίες για το νέο κτήριο του ΚΕΠ.


Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η λειτουργία του ΚΕΠ στο νέο κτήριο στην Πλατεία Εθνεγερσίας (δίπλα στο Ταχυδρομείο). Οι εργασίες που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας έχουν αποπερατωθεί, ο εξοπλισμός έχει τοποθετηθεί και το κτίριο μοιάζει έτοιμο να λειτουργήσει από την ερχόμενη βδομάδα. Όπως είχαμε αναφέρει και στην ενότητα των σύντομων ειδήσεων λίγε μέρες πριν, στην είσοδο του νέου κτηρίου έχει τοποθετηθεί ειδική ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ συνολικά οι χώροι στο εσωτερικό του κτηρίου φαίνεται ότι καλύπτουν με άνεση τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Μεγάλη σημασία έχει δοθεί στις επικοινωνίες του ΚΕΠ που πλέον βρίσκεται συνδεδεμένο με το πρόγραμμα "Σύζευξις". Ο κύριος Νίκος Δερματάς της Ηχοοπτικής που ανέλαβε τη δικτύωση των συστημάτων, μας εξήγησε ότι έχει γίνει μία πολύ  προσεγμένη εργασία ώστε ο νευραλγικός τομέας των επικοινωνιών και των δικτύων να δουλεύει απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα. Η τελευταία "πινελιά" που μένει να γίνει ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες, είναι η τοποθέτηση των κλιματιστικών μηχανημάτων, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα γίνει μάλλον τη Δευτέρα. Την επόμενη μέρα από την τοποθέτησή τους το καινούργιο κτήριο του ΚΕΠ θα είναι έτοιμο να δεχθεί του εργαζόμενους σε αυτό και τους κατοίκους τους νησιού που θέλουν να εξυπηρετηθούν.

Λόγω της ένωσης του ΚΕΠ με το πρόγραμμα "Σύζευξις" τα τηλέφωνα αλλάξουν και είναι τα ακόλουθα: 22973 20208, 22973 20209, 22973 20210 και fax το 22973 20212. Το νέο κτήριο του ΚΕΠ βρίσκεται δίπλα στο Ταχυδρομείο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png