Σε εξέλιξη το έργο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Εκτελούνται οι χωματουργικές εργασίες.


Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, μετά την έναρξη των εργασιών δύο ημέρες πριν. Όπως φαίνεται και στο video ένα μεγάλο χαντάκι έχει κατασκευαστεί περιμετρικά του χώρου που φιλοξενούσε το γήπεδο του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού δύο ημέρες πριν, οπότε και ξεκίνησε η πρώτη φάση του έργου, μετά την απομάκρυνση του χλοοτάπητα με σκοπό την επανάχρησή του, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.

Σε αυτή τη φάση του έργου θα τοποθετηθούν σωλήνες και θα κατασκευαστούν κάποια φρεάτια, καθώς και δύο αντλίες με μία δεξαμενή, στο κάτω μέρος του γηπέδου (προς την πλευρά του παραλιακού δρόμου) όπου εκεί θα συγκεντρώνονται τα όμβρια και στη συνέχεια απορρέουν προς τη θάλασσα. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ελεγχθεί και το αποστραγγιστικό σύστημα του γηπέδου, ενώ ο χώρος που καταλάμβανε το γήπεδο ποδοσφαίρου θα γίνει μικρότερος προκειμένου να κατασκευαστούν οι διάδρομοι του στίβου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν, λόγω των εργασιών στους χώρους του γηπέδου, απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας η είσοδος στο εργοτάξιο. Ο κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός είχε ζητήσει, ακόμη και από όσους συνήθιζαν να περνούν στο γήπεδο για να αθληθούν, να μην το κάνουν γιατί είναι επικίνδυνο για την ασφάλειά τους.