Με σημείο συνάντησης την Παλαιά Προβλήτα ξεκινά "Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού".


Με τον καιρό να είναι εμφανώς βελτιωμένος και τον ήλιο να κάνει επιτέλους της εμφάνισή του, ξεκινά στις 10:30 σήμερα το πρωί "Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού" με σημείο συνάντησης την Παλαιά Προβλήτα. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας και σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις, εκπλήξεις, αλλά και δώρα στους συμμετέχοντες.

Στο παιχνίδι θα μπορούν να συμμετέχουν ομάδες άνω των πέντε ατόμων και από 10 ετών και άνω, ενώ μέχρι την ηλικία των 12 ετών τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα. Αρκετές από τις ομάδες που συμμετέχουν εκπροσωπούν συλλόγους του νησιού.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η χθεσινή συγκέντρωση τροφίμων από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας στο κατάστημα "Κρητικός" στις "Πολλές ελιές" σημείωσε επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν οχτώ καρότσια τροφίμων που θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png