Γεμάτο από φαντασία και ρυθμό το 9ο Καρναβάλι Μεσαγρού!


Γεμάτο από φαντασία και ρυθμό ήταν το 9ο Καρναβάλι Μεσαγρού, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:00 σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία του Μεσαγρού. Όμορφες αποκριάτικες φορεσιές από τις ομάδες των μικρών καρναβαλιστών, αλλά και άρματα με "αιχμηρά" θέματα από τους παλιούς του είδους, πλαισιωμένα από καλή και προσεγμένη διοργάνωση γέμισαν με κέφι και διασκέδασαν το κοινό που παρακολούθησε και φέτος την αποκριάτικη παρέλαση.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης, που αναφέρθηκε σε όσα συνθέτουν αυτήν την πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής, που ήδη μετρά 9 χρόνια ζωής, μίλησε για τη φυσιογνωμία του καρναβαλιού, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Ακολούθως την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.

Δείτε φωτογραφίες από το καρναβάλι εδώ

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και πλήθος κόσμου.