Εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας, από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας και βράβευση γυναικών με εθελοντική και κοινωνική προσφορά.


Η πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ", κυρία Ολυμπία Χαλδαίου - Μπήτρου, ο κυρίες Αθηνά Πηρουνάκη και Σοφία Γιαννούλη από το Δ.Σ. του Συλλόγου Αίγινα Εθελοντής και η κυρία Γιώτα Ροδίτη που για πολλά χρόνια προσφέρει εθελοντική εργασία στο Λεούσειο Ίδρυμα τιμήθηκαν χθες το βράδυ από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, σε εκδήλωση που διοργάνωσε για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή. Η κυρία Μαίρη Κουκούλη, αντιπρόεδρος του συλλόγου, σε ομιλία της παρουσίασε ιστορικά και άλλα στοιχεία του εορτασμού αυτής της ημέρας.

Η κυρία Νομική Μιχαλοπούλου διάβασε επιστολή της κυρίας Γιώτα Ροδίτη. Η σεμνή τελετή των βραβεύσεων έγινε μέσα σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κυρία Καίτη Τζίμη μαία του Κέντρου Υγείας Αίγινας, μίλησε για την αναγκαιότητα των εξετάσεων είτε με αυτοεξέταση, είτε με τεστ Παπανικολάου, ενώ μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό από την Ελληνική Κυτταρολογική Εταιρία.