Η κεραμίστρια Θεοδώρα Χωραφά μιλά για το "Oasis game" στην Αίγινα.


Μία εβδομάδα διήρκεσε το "Oasis game" στην Αίγινα. Ένα παιχνίδι που έχει ως στόχο: "να εμψυχώσει μία κοινότητα, να ονειρευτεί μαζί κάτι που θα ήθελε, και σε μία εβδομάδα να το εκτελέσει" λέει η κεραμίστρια Θεοδώρα Χωραφά μιλώντας στο Aegina Portal.

Η Θεοδώρα Χωραφά εξηγεί ότι σε όσους ζητήθηκε συνεισέφεραν, υπήρχε ανταπόκριση τόσο από το Δήμαρχο όσο και από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, αλλά και από τους κατοίκους της Αίγινας. Το χρονικό διάστημα ήταν μικρό και δύο ημέρες από την εβδομάδα που διαρκεί το "Oasis game" έβρεχε δυνατά, κάτι που απέκλεισε τις εξωτερικές δραστηριότητες. Ωστόσο, κάποιοι από τους κάδους απορριμάτων άλλαξαν όψη, ενώ έγιναν και πολλές εξωτερικές κατασκευές με διάφορα υλικά.

Εκτός από τα απορρίμματα, στόχος του "Oasis game" στην Αίγινα, ήταν να δημιουργηθούν χρηστικοί κοινόχρηστοι χώροι, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν.  Για παράδειγμα κατασκευάστηκαν καθίσματα από παλέτες, ενώ άλλαξε όψη μία στάση λεωφορείων στην οποία δημιουργήθηκε ένα γλυπτό και ράφια για βιβλία. Επίσης, ένα από τα θέματα που συζήτησε η ομάδα ήταν το νερό. Για το σκοπό αυτό δημιούργησε μία κατασκευή που συγκεντρώνει το νερό από την υγρασία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png