Πασχαλινό παζάρι από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Γράφει η Μαρία Μαλτέζου
Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Απριλίου το Πασχαλινό παζάρι που γίνεται στο εντευκτήριο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου θα παρουσιαστούν παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί από μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για πασχαλινά δώρα, καθώς ο επισκέπτης μπορεί να βρει μια μεγάλη γκάμα από εκθέματα και να διαλέξει ανάμεσα σε τοπικά παραδοσιακά γλυκά ή χειροποίητες κατασκευές και λαμπάδες σε πολλά σχέδια και χρώματα και φυσικά πάντα με την αξία του μοναδικού! Οι τιμές των προϊόντων που μπορεί να βρει κανείς σε αυτό το εορταστικό παζάρι είναι πραγματικά χαμηλές. Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας κάθε φορά φροντίζει να ξεπερνά τον εαυτό του, έτσι και σε αυτή την περίπτωση το πασχαλινό παζάρι είναι καλύτερο από κάθε άλλη φορά, με πολλά δώρα και χρηστικά αντικείμενα, αλλά και γεύσεις που θα σας βάλουν σε πειρασμό.

Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας έχει προγραμματίσει και μία ακόμη εκδήλωση, επίσης στον πνεύμα των ημερών. Πρόκειται για έκθεση αγιογραφίας από ομάδα καλλιτεχνών, που θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png